Life Coaching » Wie ben ik?

Korte kennismaking

 

Mijn naam is Mieneke van der Hout. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik ben zeer empathisch ingesteld, toch heb ik ook een sterk ontwikkelde analytische en zakelijke kant. Hierdoor kan ik me inleven in de ander als persoon en tegelijkertijd praktische oplossingen aanreiken.

Na een Burn-out besloot ik te doen wat ik echt wilde en ging opnieuw studeren met de intentie daarna mijn opgedane werkervaring, levenservaring en studie in te zetten om anderen in een moeilijke periode te ondersteunen.

Met dit doel heb ik mijn graad binnen Rechtsgeleerdheid        (Universiteit van Leiden) behaald. Daarnaast had Filosofie mijn bijzondere aandacht. Hierin heb ik verschillende verdiepingsvakken gevolgd aan de Universiteit en met hoog resultaat afgerond.
Ook heb ik onderzoek gedaan naar Geluk in een extensief Universitair traject.  En natuurlijk heb ik binnen een Coachingsopleiding de nodige modules behaald.

Mijn praktische instelling vanuit de juridische achtergrond gecombineerd met mijn grote interesse in zingeving en zelfontplooiing vanuit filosofie, coaching en levenservaring verschaft de basis om in bredere zin te kunnen coachen. In de afgelopen jaren is binnen mijn praktijk Lifefulness ontwikkeld. Dit is officieel geregistreerd en voorbehouden aan LCL Life Coach Leiden. Kort gezegd is het uitgangspunt van Lifefulness ® dat ons leven bestaat uit het geheel van verschillende aandachtsgebieden, welke tijdens Coaching aan bod komen. Het is van groot belang welke invulling deze gebieden krijgen: of de keuzes bij iemand passen en of er balans is.